Releases

Evoltra12 Releases

Support us on iTunes!


Voor meer informatie over divisies kunt u mailen naar Evoltra12

Our Divisions

Productions is de overkoepelende organisatie van Evoltra12, gericht op management, marketing en promotie, royalty's en boekingen.
Evoltra12 verdeelt haar werkzaamheden over drie studio's. Nieuwe nummers worden bedacht en opgenomen in de creatieve studio's, Vervolgens worden de nummers nauwkeurig gemixt en gemasterd in de masterstudio.
Evoltra12 heeft een creatief productieteam, dat gezamenlijk in vrijwel alle muziekstijlen ruime ervaring heeft. het muziekproductieteam bestaat altijd uit minimaal drie producenten. Evoltra12 is altijd opzoek naar nieuwe Talenten die het team kunnen vergroten.
Evoltra12 werkt met een grote groep Songwriters, die zich volledig inzetten voor het schrijven van succesvolle nummers. Evoltra12 is altijd opzoek naar nieuwe Talenten die het team kunnen vergroten.
De publishingdivisie van Evoltra12 houdt zich bezig met muziekmanagement. Het team houdt zich bezig met alle processen van het uitgeven en beheren van muziek: Royalty- en rechtenbeheer, wereldwijde (digitale) muziekdistributie, collectief rechtenbeheer (Buma/Stemra) en licensering.

Lotte Schuiling - Beautiful Day

Met eigen geschreven en gecomponeerde liedjes brengt ze haar eerste single uit.

Itunes Spotify

ApolloJungle - On The Moon

the moon is the limit! De muziek is te herkennen aan de jungle dance achtige tunes en zal op radio en in de club een gevraagde track zijn.

Itunes Spotify

Rich Cutillo - Umbrella

Rich Cutillo Loves To Experiment with music, with his new single he wanted to do something different so he created the song Umbrella with no bounderies.

Itunes Spotify

Mr. Wonder - 100.000 Shotjes

De titel zegt het al 100.000 shotjes is een track waar je helemaal dronken dom en lomp op kan gaan. Met de party lading aan energie van de happy hardcore vibe uit de 90’s.

Itunes Spotify

#DeWinter Ep

DeWinter is a solo adventure, made by Rich Cutillo, and contains seven soulful tracks. The tracks are produced, written and performed by Rich while he was in Rome.

Itunes Spotify